YOUR
PERFECT
SUMMER

Whatever happens

Geniet deze zomer van voordeel dat bij jou past

Heb je tussen 15 mei en 20 juli 2014 een geselecteerd Canon-product gekocht waarop Perfect Summer voordeel te verkrijgen is? Kies dan het voordeel dat het beste bij jou past en registreer je op de website.

Registreren kan t/m 31 augustus 2014.

CASHBACK
Kies je voor Cashback, dan ontvang je na registratie het Cashback bedrag binnen 30 werkdagen op je rekening.

CANON TEGOED
Kies je voor het Canon tegoed, dan ontvang je na registratie het tegoed op jouw persoonlijke pagina. Je kunt het tegoed enkel gebruiken om Canon-producten mee te kopen bij de winkel waar je jouw Canon-actieproduct gekocht hebt. Claimen van het tegoed kan met de aankoop bon van je vervolgaankoop via je persoonlijke pagina. Het tegoed blijft geldig t/m 31 oktober 2014.

WORKSHOP FOTOGRAFIE OP LOCATIE
Kies je voor de Workshop Fotografie op Locatie, dan kun je kiezen uit 3 drie opties. Bekijk verderop deze pagina het volledige overzicht en meer informatie over de locaties. Elk pakket bevat toegangskaarten voor twee personen en een handleiding met fotografietips. Valt je keus op pakket 3, dan krijg je een workshop van een topfotograaf op locatie. Tijdens het registreren kun je dan kiezen voor een datum die jou het beste uitkomt.

Waar kies jij voor? Bereken je voordeel met de voordeelcalculator.

 

 Claim je cashback

Claim je tegoedKies een workshop

 

=

Verkooppunten

Met behulp van onze dealerlocator vindt u snel een Canon verkooppunt bij u in de buurt.