no consumer

Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

EF 300mm f/2.8L IS II USM

Hoogwaardig superteleobjectief uit de L-serie met 4-stops beeldstabilisator (3 modi), ideaal voor allerlei soorten actiefotografie. De EF 300mm f/2.8L IS II USM levert uitstekende beeldkwaliteit in een robuuste maar lichte constructie.

Voordelen

  • 300 mm f/2,8 hoogwaardig superteleobjectief.
  • Onderdeel van Canons populaire L-serie
  • Duurzaam, sterk en lichtgewicht
  • 4-stops beeldstabilisator
  • Verbeterde beeldkwaliteit met SWC-coating
  • 3 IS-modi
  • Stille en snelle autofocus

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM in detail

Hoogwaardig superteleobjectief


De EF 300mm f/2.8L IS II USM is met een groot diafragma van f/2.8 een hoogwaardig superteleobjectief dat uitzonderlijke beeldkwaliteit levert in een duurzaam en licht ontwerp.

Kwaliteit uit de L-serie


De L-serie vormt Canons boegbeeld op het gebied van professionele objectieven. Deze serie vertegenwoordigt het beste in met precisie vervaardigde EF-optica. Objectieven uit de L-serie combineren superieure prestaties met ongeëvenaarde afwerking en zijn zeer goed bestand tegen stof en vocht.

4-stops beeldstabilisator


Een 4-stops optische beeldstabilisator – speciaal ontworpen voor de specifieke brandpuntsafstand van het objectief – compenseert onscherpe foto's als gevolg van opnamen zonder statief of langere sluitertijden. De automatische panningdetectie levert effectieve prestaties bij het volgen van bewegende onderwerpen en doordat het IS-systeem in het objectief zit, zijn de resultaten direct zichtbaar in de beeldzoeker.

Verbeterde beeldkwaliteit met SWC-coating


De gepatenteerde Subwavelength structure coating van Canon is speciaal ontwikkeld voor digitale fotografie. Deze coating helpt beeldschaduw en lichtvlekken veroorzaakt door interne reflectie tot een minimum te beperken. De coating vermindert reflecties en zorgt voor heldere, scherpe beelden door de oorzaak van reflecties weg te halen.

3 IS-modi


Ideaal voor alle soorten actiefotografie, met name wanneer er gebruik wordt gemaakt van panning. De nieuwe IS-mode 3 activeert het beeldstabilisatorelement alleen tijdens de belichting.

Snelle, stille autofocus


Een ring-USM (ultrasonische motor) maakt gebruik van ultrasonische frequentietrillingen voor het aandrijven van de supersnelle autofocus, die daardoor vrijwel geruisloos werkt. Een supersnelle CPU en geoptimaliseerde AF-algoritmes dragen ook bij aan de snelle AF-prestatie. Continue elektronische handmatige scherpstelling is mogelijk zonder de AF-modus te hoeven uitschakelen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM.

Kan Canon je helpen bij het kiezen van je nieuwe lens?

Canon's lensselectie-tool laat je het hele aanbod van Canon-lenzen zien, en helpt je met het vinden van de perfecte match voor jou en je EOS-camera. 

Vind de perfecte lens

Canon-lensgoeroe

Begrijp de basisprincipes van fotografie en ontdek hoe je met verschillende lenzen je resultaten kunt beïnvloeden.

Lees meer

irista

Bewaar je foto's veilig en in volledige kwaliteit. Meld je nu aan voor 15 GB gratis opslagruimte.

irista