no consumer

Gepersonaliseerd Canon hdbook EZ

hdbook EZ app iPad

Maak binnen enkele minuten een persoonlijk fotoboek met hdbook EZ

Canon's hdbook EZ is perfect voor het bewaren van al je favoriete herinneringen. Je kunt hiermee een fotoboek maken in slechts vijf eenvoudige stappen. Open de foto's op je apparaat en Canon's unieke technologie doet de rest. Canon kan automatisch de beste foto's en video's uit je mediabibliotheken en Facebook-albums selecteren en zo je foto's tot leven brengen.

Nu downloaden

Klik hieronder om hdbook EZ te downloaden voor mobiele apparaten, PC en Mac.

App Store_button.jpg
Google Play_button.jpg
Apple_Logo.png
Windows_Logo.png

Apple devices app in situ

Jouw herinneringen in HD

Bekijk en voel de superieure kwaliteit van een hdbook. Canon's High Definition printtechnologie met 7 inkten biedt zeer gedetailleerde foto's met natuurlijke huidtinten en levensechte kleurenreproductie. Levendige kleurenfoto's die van de pagina springen, terwijl vloeiende kleurovergangen zwart-witfoto's een klassieke look geven.

hdbook EZ app lifestyle family

Foto's uit filmbestanden

Bewaar al je favoriete herinneringen, van home video's tot kinderfeestjes. Met de fotoboek-app van Canon kun je automatisch foto's maken van video-opnamen en zo afbeeldingen van jouw belangrijkste momenten vastleggen.

Helder. Duidelijk. Scherp.

Voeg bijschriften aan je foto's toe en zet de naam van je album op de cover. De tekst van het hdbook is ultrascherp dankzij de speciaal ontworpen inkt en 2400 dpi printresolutie.

Verbluffende fotokwaliteit

De fotoboeken worden gemaakt op Canon's DreamLabo 5000, dat foto's met prachtige kleuren, natuurgetrouwe huidtinten en uiterst scherpe tekst produceert voor hoogwaardige prints. Zo beleef je je favoriete momenten telkens opnieuw wanneer je een van je fotoboeken opent.

stunning quality hdbook EZ app lifestyle

Platte binding

Perfecte dubbele paginaspreads

Bij de FlatSpread fotoboeken wordt een platte binding gebruikt, zodat je afbeeldingen kunt verspreiden over twee pagina's zonder dat een deel van de foto's tussen de pagina's verdwijnt. Met dubbelzijdig fotopapier van hoge kwaliteit kun je je boek uitbreiden van 20 tot 40 pagina's zonder dat het ten koste gaat van de smalle rug van het boek.

Keuze uit hdbook-formaten

Een formaat dat bij je smaak past

Vierkante formaten zijn beschikbaar in 210 x 210 mm en 300 x 300 mm. Je kunt kiezen voor liggend A4 of staand A4. Zo vind je altijd het perfecte formaat voor je persoonlijke fotoboek.

Keuze aan fotopapier

Een hoogwaardige afwerking

Het speciaal ontworpen papier voor Canon-printtechnologie biedt je geprinte HD-foto's met een premium afwerking. Je kunt kiezen voor Luster-papier met een structuur die gelijk is aan traditionele prints van fotolabs, of voor Glosssy-papier met een gladde, hoogglansafwerking.

Prijzen

Als je je eigen hdbook EZ wilt aanschaffen, ga je naar https://store.canon.nl/hdbookez/prices/

Veelgestelde vragen

Bekijk de pagina met veelgestelde vragen voor meer informatie over hdbook EZ.

Hier bekijken

Privacybeleid

Canon neemt de veiligheid van je foto's zeer serieus. Klik hieronder voor meer informatie over het privacybeleid van Canon.

Hier bekijken

  • Canon
  • ...
  • hdbook EZ - je persoonlijke fotoboek-app