spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image
Over OnsInformatie over Canon Nederland, sponsoractiviteiten en -aanvragen.  |   VerkooppuntenZoek naar een verkooppunt van Canon bij u in de buurt. |   ContactContactgegevens van Canon vestigingen. Canon Nederland spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image spacer image
         
spacer image spacer image
spacer image Home > Grafische Vakbeurs spacer image spacer image
spacer image
Grafische Vakbeurs 2013

Check-in bij Canon op de Grafische Vakbeurs 2013

Ga met Canon mee op een inspirerende reis naar ‘Bestemming succes’ op de Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign te Gorinchem! Drie dagen lang is de stand van Canon geheel omgetoverd tot ‘Canon Airport Gorinchem’ om grafisch ondernemers in 2013 een vliegende start te geven.

Geef uw bedrijf in 2013 een vliegende start!

Check nu in en maak kans op een Canon-camera!
Check nu alvast online in op www.opreisnaarsucces.nl zodat wij u gericht kunnen adviseren bij uw bezoek aan de Canon-stand op de Grafische Vakbeurs. Met uw boarding pass maakt u automatisch kans op een Canon-camera!

Ready for take-off
Bij onze incheckbalies geven onze consultants advies aan grafisch ondernemers. Zij voorzien u van alle benodigde informatie en bagage als het gaat om het maken van succesvolle keuzes voor hun grafisch bedrijf. Voortbordurend op het thema ‘The Bigger Picture’, biedt Canon de bezoekers praktisch inzicht om marktontwikkelingen vanuit een breder perspectief te bezien en verder te kijken dan print alleen. Met diverse interessante routes – bijvoorbeeld door het aanbieden van nieuwe communicatiediensten - wijst Canon u de weg naar ‘Bestemming Succes’.

In de ‘Business Lounge’ kunt u uitgebreid in gesprek gaan over een verscheidenheid aan business ondersteunende mogelijkheden: van nieuwe applicaties en duurzaam ondernemerschap tot ondersteuning op het gebied van Marketing & Sales als onderdeel van Canon’s Essential Business Builder Program (EBBP). Canon biedt u ook de mogelijkheid direct een afspraak te maken voor Business Innovation Scan – de ideale checklist voor een succesvolle bestemming.

Ook worden er op de Canon-stand doorlopend presentaties gehouden door diverse ‘reisleiders’ zodat u een indruk krijgt van de te behalen successen in de grafische branche. Daarnaast bieden de inspirerende printproducten die ter plekke worden geproduceerd op geavanceerde kleursystemen zoals de Canon imagePRESS en Océ Arizona, praktische handvatten om goed uitgerust op weg te gaan. 
  
De Canon-stand
De stand van Canon beslaat 350 m2 en bevindt zich in het pad direct tegenover de hoofdingang. Klik hier voor de standplattegrond.
Standnummers: 162/163/171.

Data en tijden:
22 t/m 24 januari 2013, dagelijks van 12.00 – 21.00

Locatie:
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Print page Print deze pagina arrow more

spacer image
Meer informatie
Check-in bij Canon op de Grafische Vakbeurs 2013
Presentatieschema
Plattegrond Canon-stand
Gastsprekers
spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image
spacer image You Can Image spacer image spacer image
spacer image
spacer image
spacer image   © Copyright 2014   |   Disclaimer   |   Sitemap   |   Informatie over cookies spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image spacer image
spacer image   © Copyright 2012   |   Disclaimer spacer image spacer image