Zakelijk

Canon Partner Programma

Vandaag investeren in de toekomst van onze partners

Welkom bij het pan-Europese Canon-partnerprogramma voor 2015

Vandaag investeren in de toekomst van onze partners

Welkom bij het pan-Europese Canon-partnerprogramma voor 2015

Vandaag investeren in de toekomst van onze partners

Welkom bij het pan-Europese Canon-partnerprogramma voor 2015

Het Canon-partnerprogramma voor 2015 helpt Canon-partners nieuwe expertise te verwerven waarmee ze nieuwe zakelijke mogelijkheden kunnen genereren en nieuwe klanten kunnen werven.

Samenwerking met partners staat bij Canon hoog in het vaandel. Alle Canon-partners profiteren van een uitgebreid aanbod aan ondersteunings- en beloningsprogramma's, en van de mogelijkheid hun productaanbod te vergroten dankzij Canon's brede assortiment producten en oplossingen.

Bij Canon gaan we voor kwaliteit: in producten en services, en in relaties en partners. Dit vormt de basis van Canon's succes.

Waarom Canon?

  • Canon investeert jaarlijks wereldwijd meer dan 8% van de omzet in R&D. In 2013 heeft Canon 3.817 patenten aangevraagd. Hiermee staat Canon op de derde plaats, na IBM en Samsung. Lees meer
  • Canon staat op nummer 37 in de lijst van de 100 meest waardevolle merken wereldwijd. Lees meer
  • Canon heeft zich als doel gesteld afval te verminderen en bronnen zo veel mogelijk te hergebruiken voor minder impact op het milieu. Lees meer
  • Canon wil duurzaam zaken doen. Wij vinden het belangrijk dat technologische innovaties in onze producten het leven van onze klanten verrijken, zonder dat het milieu wordt geschaad. Lees meer
  • De bedrijfsfilosofie van Canon, Kyosei, vormt de basis van ons merk, ons bedrijf en onze sponsoractiviteiten; het betekent zoveel als "samen werken en leven voor het algemeen belang". Lees meer

Canon begrijpt hoe belangrijk een sterk partnerschap is en wat ervoor nodig is om dit te bereiken. We doen er alles aan om de relaties met onze partners te versterken, waarbij we het volgende goed in de gaten houden:

  • Motivaties en doelen begrijpen
  • Wederzijds vertrouwen
  • Regelmatige communicatie tussen Canon en partners van Canon
  • Toegewijd en toegankelijk zijn

Canon waardeert haar partners en biedt hen exclusief toegang tot hoogwaardige trainingen, begeleiding van experts en hoogwaardige marketingondersteuning.

Canon heeft de expertise om de technologie van de toekomst - of het nu gaat om het maken van hoogwaardige beelden, beeldverwerking of -reproductie - te koppelen aan partners, een winnende combinatie.

Lees meer over het Canon-partnerprogramma