no business

Zakelijk

3D-printers


nl_picture_3d-header

Canon biedt in samenwerking met 3D Systems een breed assortiment aan 3D-printers. De verschillende modellen sluiten aan op allerlei verschillende behoeften op het gebied van 3D-printen, zoals het produceren van conceptmodellen, functionele prototypes, gereedschap en onderdelen voor eindgebruik. U kunt nu profiteren van de hoogwaardige 3D-printtechnologie van 3D Systems en Canon's uitzonderlijke service.

Volgende stappen

Professionele 3D-printers

Print conceptmodellen en functionele prototypes die bijzonder realistisch en robuust zijn en een hoge resolutie hebben.


3D-productieprinters

De ProJet 6000- en 7000-printers zijn gebruiksvriendelijk en ideaal voor toepassingen tot een gemiddelde capaciteit en waarbij onderdelen van de hoogste kwaliteit vereist zijn.


3D-printen met Canon – de toekomst van innovatie, vandaag

3D-printen transformeert bedrijfsprocessen en versnelt productontwikkeling door snellere en productievere ontwerpiteraties en flexibelere productie mogelijk te maken. Er is een nieuw platform gevormd voor innovatie, modernisering en productiviteit in bedrijven over de hele wereld.

3D-printen wordt uitgebreid gebruikt om nieuwe prototypes te testen en stelt daarnaast bedrijven in staat de time to market voor nieuwe producten drastisch te verkorten. Door een technologie te leveren die veel verschillende toepassingen biedt, zoals het produceren van conceptmodellen, rapid tooling en onderdelen voor eindgebruik, worden kosten en tijd bespaard, terwijl er een uitvoer van hoge kwaliteit wordt geleverd.

Bij Canon geloven we dat 3D-printen een technologie is die het verschil maakt in productontwikkeling en bedrijfsprocessen. De onbegrensde mogelijkheden van 3D-printen stelt organisaties in staat de concurrentie voor te blijven door nieuwe en innovatieve producten en diensten te leveren.

Om u ondersteuning te bieden in het realiseren van de mogelijkheden van 3D-printen, biedt Canon een unieke propositie, of u nu net start met 3D-printen of juist toe bent aan de volgende stap in uw 3D-ervaring. Dankzij onze ervaring in het bieden van geavanceerde technologie-oplossingen en -diensten aan toonaangevende bedrijven overal ter wereld, heeft Canon een goede positie op de markt om met u een partnerschap aan te gaan.

RoundedSphere300

Producten en oplossingen: Canon weet dat er niet zoiets bestaat als een universele 3D-printoplossing. Daarom werkt Canon samen met 3D Systems om u een zo breed mogelijk porfolio aan technologiën te kunnen bieden. Daarnaast biedt Canon veelzijdige software voor datavoorbereiding voor 3D-printen, ter ondersteuning van uw vereisten voor ontwerp en workflows.


Mensen: bij Canon hebben we aanzienlijk geïnvesteerd in 3D-printen. We hebben een groot Europees team voor u klaar staan ter ondersteuning van uw 3D-ervaring. Onze toegewijde lokale teams bestaan uit 3D-applicatiespecialisten, accountmanagers en speciale service engineers.

Service en ondersteuning: Canon begrijpt het belang van de up-time van de printer voor het halen van deadlines en de bevordering van processen en efficiëntie. Canon garandeert dat uw printer altijd naar behoren werkt met onze 3D-servicedekking op Europees niveau, zodat u altijd bent verzekerd van deskundige hulp wanneer het nodig is. Canon's pan-Europese leveringsnetwerk zorgt ervoor dat u over alle materialen beschikt die u nodig hebt om pieken in de vraag en de levering van uw projecten aan te kunnen. 


Advies: we helpen uw huidige 3D-printbehoeften in kaart te brengen en werken met u samen om de best mogelijke oplossing voor uw huidige en toekomstige vereisten te vinden. Samenwerken voor ondersteuning en training voor de lange termijn.


Financiën: ontwikkeling van een 3D-printmogelijkheid kan een grote financiële verbintenis zijn. Canon maakt dit eenvoudig door verschillende financieringsopties te bieden die bij uw behoeften passen. Dankzij onze leasemogelijkheden kunt u uw investering toekomstbestendig maken in een technologisch landschap dat zich razendsnel ontwikkelt.

PointedSphere300

Canon is een betrouwbare technologiepartner die toonaangevende 3D-oplossingen levert, ondersteund door de best-in-class-service en kennis met het doel om de toekomst van 3D-printen te ontwikkelen.

Bouwen aan de toekomst van 3D-printen met Nottingham UniversityDe afdeling Architectuur en Bouwkunde van de Universiteit van Nottingham is een van de toonaangevende centra voor onderwijs in architectuur, stedenbouwkundig ontwerpen en duurzame energietechnologieën in het Verenigd Koninkrijk. Deze video laat de impact zien van 3D-printen op de afdeling en de studenten. Het gaf ze de mogelijkheid robuuste en complexe modellen te maken en daarmee hun ideeën tot leven te wekken. 

Geautoriseerde dealer van 3D Systems

Geautoriseerde dealer van 3D Systems