EF Tilt-shift objectieven

Deze speciale objectieven, met hun hellende en schuivende bewegingen, breiden de mogelijkheden voor fotografie nog verder uit. Door hellende bewegingen kun je een grotere scherptediepte creëren, zelfs bij maximaal diafragma, en nog steeds het hele onderwerp scherpgesteld houden. Schuivende bewegingen corrigeren het trapeziumeffect dat bekend is van foto's van hoge objecten zoals gebouwen, zodat het onderwerp er strak uitziet.

TS-E 17mm f/4L

TS-E 17mm f/4L

De TS-E 17 MM F/4L is ontworpen voor architectuurfotografie en maakt foto's met weinig vervorming en uitstekende scherpte. Dankzij de onafhankelijk roterende kantel- en verschuivingsmechanismen is veelzijdigheid gegarandeerd.

TS-E 24mm f/3.5L II

TS-E 24mm f/3.5L II

De TS-E 24mm f/3.5L II is verbeterd voor een uitmuntende kwaliteit tot in alle hoeken van de foto. De onafhankelijke rotatie van de kantel- en verschuivingsmechanismen zorgt voor maximale creatieve vrijheid.

TS-E 45mm f/2.8

TS-E 45mm f/2.8

De TS-E 45mm f/2.8 is een tilt-and-shift objectief met een beeldhoek gelijk aan die van een 50 mm standaardobjectief. De 'tilt-en-shift' techniek biedt volledig controle over de scherptediepte en het perspectief.

TS-E 90mm f/2.8

TS-E 90mm f/2.8

Het eerste 35 mm-formaat teleobjectief met tilt- en shiftmechanisme voor perspectiefcorrectie en scherptediepteregeling. Geschikt voor het fotograferen van allerlei onderwerpen, van producten tot architectuur

Kan Canon je helpen bij het kiezen van je nieuwe lens?

Canon's lensselectie-tool laat je het hele aanbod van Canon-lenzen zien, en helpt je met het vinden van de perfecte match voor jou en je EOS-camera. 

EXPLORE EOS digitale editie

De officiële Canon Brochures-app is je gids voor de Canon-producten & services. Canon's eerste digitale brochure, EXPLORE EOS, leidt je door de wereld van fotografie en lenzen.

Kom meer te weten over de Canon Brochure-app


Of download nu de Canon Brochures-app:

App_store.jpgGoogle_play.jpg