Canon's assortiment objectieven voor EOS-camera's

Macro, groothoek of supertelefoto: elk objectief biedt een nieuw perspectief

EF-M

Objectieven, speciaal gemaakt voor EOS M-camera's. Geniet van hoge prestaties en een geweldige beeldkwaliteit op een portable, lichtgewicht product dat je overal mee naartoe neemt.

EF-S

EF-S-objectieven, ontworpen voor EOS-camera's met APS-C sensors, zijn licht qua gewicht en bieden fantastische beelden – geweldig voor dagelijks gebruik. Wees creatief met brandpuntsafstanden, van ultragroothoek tot telefoto.

EF met vaste brandpuntsafstand

Voor iedereen die streeft naar de hoogste beeldkwaliteit: EF-objectieven bieden ook de grootste diafragma's – geweldig voor opnamen bij weinig licht en beperkte scherptediepte.

EF met zoom

EF met zoom biedt een serie verschillende brandpuntsafstanden voor creatieve flexibiliteit in de camera. Ideaal voor fotografen die niet te veel willen meenemen of snel moeten kunnen werken.

Macro

Bekijk kleine objecten eens van een andere kant. Met macro-objectieven maak je enorme vergrotingen en kun je piepkleine details naar voren halen – perfect wanneer je onderweg bloemen en insecten wilt fotograferen.

Tilt and shift

Met Tilt-and-shift objectieven regel je zelf de scherpstelling en het perspectief. Vergroot de scherptediepte als je landschappen en stillevens fotografeert en wanneer je bouwwerken wilt vastleggen of interieurfoto's wilt maken.

Canon Cinema-objectieven

Canon Cinema-objectieven, speciaal ontwikkeld voor de Cinema EOS-cameraserie, bieden de beste beeldkwaliteit voor fotografen in de professionele cinematografische industrie werken.

Extenders

Vergroot de brandpuntsafstand van je objectief uit de Canon L-serie om een telefoto te evenaren. Extenders zijn compact en portable; ideaal voor op vakantie.

EXPLORE EOS digitale editie

De officiële Canon Brochures-app is je gids voor de Canon-producten & services. Canon's eerste digitale brochure, EXPLORE EOS, leidt je door de wereld van fotografie en lenzen.

Kom meer te weten over de Canon Brochure-app


Of download nu de Canon Brochures-app:

App_store.jpgGoogle_play.jpgamazon-apps-kindle-us-black.jpg