EOS Digital SLR en compacte systeem camera's

Of je nu als hobby of voor je werk opnamen maakt, met de digitale SLR- en compacte systeemcamera's van Canon kun je je creativiteit de vrije loop laten. De allernieuwste kenmerken, de onvoorstelbare beeldkwaliteit en het gebruiksvriendelijke ontwerp zorgen samen voor uitstekende prestaties waarop je altijd kunt vertrouwen.

EOS voor beginnende fotografen

EOS voor liefhebbers

EOS voor professionals

Stap over op DSLR-fotografie voor meer creatieve controle dankzij een gebruiksvriendelijke camera waarmee je prachtige foto's en video's kunt maken.

Zet je volgende stap in foto- en videografie en ontdek de geavanceerde functies waarmee je prachtige, unieke beelden kunt maken.

Geniet van een geheel nieuw prestatie- en betrouwbaarheidsniveau en produceer creatieve foto's en video's waarvan je klanten en jijzelf versteld zullen staan.

Trovati

EOS 7D Mark II: streven naar het perfecte moment

Voor diegenen die altijd op zoek zijn naar het perfecte fotografische moment; met de EOS 7D Mark II maak je opnamen van momenten die andere fotografen missen. Een die zowel snel als flexibel is en waarmee je de mogelijkheid hebt je creativiteit als nooit tevoren de vrije loop te laten.

EOS1200DANGLE

EOS 1200D - Benut elke kans

Van verjaardagsfeestje tot vakantieavonturen, vertrouw op de EOS 1200D voor uitstekende resultaten. Ideaal voor beginnende DSLR-eigenaren, want de EOS 1200D combineert Canon's beeldsysteem van wereldklasse met een serie intuïtieve, gebruiksvriendelijke bedieningselementen. Samen met de Canon EOS Companion-app, wordt het vastleggen van beelden eenvoudiger en leuker dan ooit tevoren.

Compact EOS

Compacte EOS – klein formaat, grootse kwaliteit

Leg je leven vast met EOS-camera's die zo klein en licht zijn dat je ze overal mee naartoe kunt nemen. Geniet van de snelle verwerking, de vele creatieve mogelijkheden en de verbluffende beeldkwaliteit, zelfs bij weinig licht. En van de flexibiliteit van het volledige assortiment objectieven en accessoires voor het EOS System.

EOS 60Da

De EOS 60Da – kijken naar de sterren

Een gewijzigde versie van de EOS 60D, speciaal ontwikkeld voor astrofotografie. De verbeterde gevoeligheid voor nabij-infrarood licht maakt het mogelijk foto's te maken van bijvoorbeeld nevels en gaswolken die licht uitstralen dat in dit gedeelte van het elektromagnetische spectrum valt. De 18 Megapixel CMOS-sensor en de DIGIC 4-processor van de camera zorgen voor minimale digitale ruis en maximale beeldkwaliteit.

Cinema EOS

Cinema EOS

Leg hoogwaardige Full HD-video vast met je EOS. De gedetailleerde regeling van de scherptediepte maakt kleine-scherptediepte effecten in bioscoopstijl mogelijk. Verbluffende beeldkwaliteit, zelfs bij hoge ISO-instellingen.

EOS System

EOS System

Kies uit een systeem objectieven, Speedlite-flitsers en accessoires waarop professionele fotografen uit de hele wereld vertrouwen. Benut de specialistische macro-objectieven voor close-ups of de vaste objectieven met snel diafragma voor verbluffende beeldkwaliteit en controle over de scherptediepte.

Ondersteuning voor je EOS

Software, firmware en handleidingen downloaden en online toegang verkrijgen tot technische ondersteuning en probleemoplossing voor je EOS.

Zoeken naar oudere EOS-camera's

Zoek naar specificaties en informatie over compatibele accessoires voor oudere EOS-modellen in Canon's productenarchief.