no consumer

Compactcamera's voor experts

Het Canon-assortiment compactcamera's voor experts bestaat uit camera's met grote en zeer gevoelige sensoren, zoomlenzen met een groot diafragma en bedieningsmogelijkheden zoals bij een spiegelreflexcamera voor ongeëvenaarde beeldkwaliteit die zelfs de meest veeleisende fotografen zal overtuigen.

Vers van de pers

Hot_off_the_press

De creativiteit van een spiegelreflexcamera in de vorm van een compactcamera met grote sensor

Geniet van de creativiteit van een spiegelreflexcamera bij zowel foto's als Full HD-video's met de PowerShot G7 X Mark II. Deze uiterst responsieve, premium Wi-Fi compactcamera heeft een 1.0-type sensor en een heldere f/1.8-2.8 Canon-lens Bovendien heeft deze camera 4-stops beeldstabilisatie met Dual Sensing IS-technologie dankzij de nieuwste DIGIC 7-beeldverwerking. Dit zorgt voor ongeëvenaarde snelheid, kwaliteit en controle. Maak opnames op afstand, deel moeiteloos je creaties met de wereld en maak direct back-ups dankzij Wi-Fi met Dynamic NFC en Image Sync.

Meer informatie over de PowerShot G7 X Mark II

De ultieme G-serie

PowerShot G-serie compactcamera's

PowerShot G-serie compactcamera's

PowerShot G-serie compactcamera's

De compactcamera's van de PowerShot G-serie beschikken allemaal over de 1.0-type sensor en een superieure DIGIC-verwerking voor hoogwaardige resultaten in de palm van je hand. De prachtig slanke G9 X combineert snelheid met eenvoud, waardoor je spontane creativiteit op zak hebt, terwijl de G5 X hoogwaardige kwaliteit levert voor fotografen die op zoek zijn naar de klassieke bediening en controle zoals van een spiegelreflexcamera. De G7 X Mark II zet de standaard voor uitstekende snelheid, kwaliteit en creatieve controle met de nauwkeurige f/1.8 ¨C 2.8-lens, de nieuwste DIGIC 7-processor en 4-stops Image Stabilizer met Dual Sensing IS-technologie.

Meer informatie over de PowerShot G5 X
Meer informatie over de PowerShot G1 X Mark II
Meer informatie over de PowerShot G9 X
Video afspelen

PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II

De PowerShot G1 X Mark II beschikt over een grote, 1.5-type sensor en een scherpe, heldere f/2 zoomlens voor het vastleggen van hoge beeldkwaliteit met de prestaties en veelzijdigheid van een spiegelreflexcamera.


Meer informatie over de PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G3 X

PowerShot G3 X

PowerShot G3 X

De PowerShot G3 X combineert de beeldkwaliteit van een grote 1,0-type sensor met de compositieflexibiliteit van een 25x zoomlens voor verbazingwekkende close-ups en filmische video-opnamen.


Meer informatie over de PowerShot G3 X

Uitstekende beeldkwaliteit

Outstanding_quality

Exceptionele kwaliteit met lenserfgoed van Canon en HS System

De snelle en heldere Canon-optica met diafragma met 9 lamellen zijn ideaal voor situaties met weinig licht en vergroten je creatieve vrijheid met een geringere scherptediepte en prachtige bokeh. Het geavanceerde HS System in deze camera's biedt zowel de grootste sensoren met hoge gevoeligheid als de snelste DIGIC-processors in Canon's assortiment compactcamera's.

Outstanding_quality
powerful_processor

DIGIC 7 - Canon’s krachtigste processor ooit

DIGIC 7 levert in elke situatie hoogwaardige beeldkwaliteit dankzij de ultrasnelle AF en interne beeldcorrectie en verwerking in de camera zoals bij EOS-camera's. Bovendien is er verbeterde onderwerpherkenning voor sterke tracking-prestaties en verbeterde beeldstabilitatie dankzij de Dual Sensing IS-technologie.

Geavanceerde beeldverwerkingstechnologieën

Grote sensoren

Grote sensoren

Leg meer licht vast met grote en zeer gevoelige sensoren

Voor eersteklas resultaten beschikken de camera's uit Canon’s PowerShot G-serie over een 1.0-type sensor die gebruikmaakt van een lichtgevoelig gebied dat bijna 4 keer groter is dan dat van conventionele compactcamera's. Voor een verbluffende beeldkwaliteit beschikt Canon's beste premium compactcamera, de PowerShot G1 X Mark II, over een grote 1,5-type sensor voor resultaten van DSLR-niveau.

Volledig handmatige bediening

Volledig handmatige bediening

Bedieningsvrijheid en creatieve vrijheid

Profiteer van volledige creatieve vrijheid over je foto's - van compositie tot bewerking. Canon's compactcamera's met grote sensor bieden ergonomisch ontworpen en aanpasbare bedieningselementen die je toegang geven tot nuttige en geavanceerde functies zoals ondersteuning voor RAW-bestanden en een ingebouwd ND-filter.

Films

Films

Geavanceerde moviefuncties

Leg prachtige filmische opnamen vast met geavanceerde creatieve controle. Met Canon's nieuwste compactcamera's voor experts kun je vloeiende, realistische Full HD-video's maken met volledige belichtingsregeling en ga voor perfecte scherpstelling met Touch AF en MF Peaking. Maak ook onderweg scherpe en stabiele video's met Dynamic IS.

Wi-Fi

Wi-Fi

Gemakkelijk delen en opnamen maken op afstand via Wi-Fi

Deel moeiteloos met één tik al je creaties met de rest van de wereld via Wi-Fi met Dynamic NFC, waarmee je compatibele smartphones of tablets kunt verbinden of foto's en video's rechtstreeks vanaf je camera kunt uploaden naar je sociale netwerken. Gebruik de Canon Camera Connect-app om de camera wireless vanaf je smartphone op afstand te bedienen en mooie wildlife-beelden te maken.

G_range

Geef je creativiteit de ruimte met kwaliteitsaccessoires

Gebruik Speedlite-flitsers voor meer creatieve belichting en experimenteer met filters met een filteradapter. Voeg een heldere, snelle elektronische zoeker toe voor traditionele opnamen. Neem je camera mee onder water tot wel 40 meter diepte met een waterdichte behuizing of bescherm je camera met een van onze hoogwaardige leren tassen.