Compactcamera's voor experts

Het Canon-assortiment compactcamera's voor experts bestaat uit camera's met grote en zeer gevoelige sensoren, zoomlenzen met een groot diafragma en bedieningsmogelijkheden zoals bij een spiegelreflexcamera voor ongeëvenaarde beeldkwaliteit die zelfs de meest veeleisende fotografen zal overtuigen.

Vers van de pers

Hot_off_the_press

Topkwaliteit en professionele bedieningsmogelijkheden

Profiteer van uitstekende resultaten, optimale controle en creatieve spontaniteit met de PowerShot G5 X en de PowerShot G9 X. Met deze eersteklas Wi-Fi-compactcamera's met heldere lenzen, grote 1.0-type 20,2 Megapixel CMOS-sensors kun je je creativiteit de vrije loop laten met professionele en snelle apparatuur. Je kunt ook op afstand opnamen maken en boeiende video's in verbluffende Full HD-kwaliteit vastleggen. Voor een klassieke bediening zoals met een spiegelreflexcamera beschikt de G5 X over een grote, hoogwaardige zoeker. De G9 X is ontworpen voor professionele prestaties in een tijdloos ontwerp van zakformaat.

Meer informatie over de PowerShot G5 X en de PowerShot G9 X

De ultieme G-serie

PowerShot G-serie compactcamera's

Compact PowerShot G series

PowerShot G-serie compactcamera's

De compactcamera's van de PowerShot G-serie beschikken allemaal over de 1.0-type sensor en een DIGIC 6-processor voor hoogwaardige resultaten in de palm van je hand. De fraaie, slanke G9 X combineert snelheid en eenvoud voor spontane creatieve expressie in zakformaat. De G7 X zet de standaard voor optische prestaties met een heldere f/1.8 – 2.8 lens en de G5 X biedt hoogwaardige resultaten voor fotografen die de klassieke bediening en controle van een spiegelreflexcamera wensen.


Meer informatie over de PowerShot G5 X
Meer informatie over de PowerShot G7 X
Meer informatie over de PowerShot G9 X

Video afspelen

PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II

De PowerShot G1 X Mark II beschikt over een grote, 1.5-type sensor en een scherpe, heldere f/2 zoomlens voor het vastleggen van hoge beeldkwaliteit met de prestaties en veelzijdigheid van een spiegelreflexcamera.


Meer informatie over de PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G3 X

PowerShot G3 X

PowerShot G3 X

De PowerShot G3 X combineert de beeldkwaliteit van een grote 1,0-type sensor met de compositieflexibiliteit van een 25x zoomlens voor verbazingwekkende close-ups en filmische video-opnamen.


Meer informatie over de PowerShot G3 X

Uitstekende beeldkwaliteit

Outstanding_quality

Exceptionele kwaliteit met lenserfgoed van Canon en HS System

De snelle en heldere optica zijn ideaal voor situaties met weinig licht en vergroten je creatieve vrijheid met een geringere scherptediepte. Het geavanceerde HS System in deze camera's biedt niet alleen de grootste zeer gevoelige sensoren in Canon's assortiment compactcamera's, maar eveneens de snelste DIGIC-processors voor verbeterde responsiviteit en uitzonderlijke prestaties.

Outstanding_quality

Geavanceerde beeldverwerkingstechnologieën

Grote sensoren

Grote sensoren

Leg meer licht vast met grote en zeer gevoelige sensoren

Voor eersteklas resultaten beschikken de camera's uit Canon’s PowerShot G-serie over een 1.0-type sensor die gebruikmaakt van een lichtgevoelig gebied dat bijna 4 keer groter is dan dat van conventionele compactcamera's. Voor een verbluffende beeldkwaliteit beschikt Canon's beste premium compactcamera, de PowerShot G1 X Mark II, over een grote 1,5-type sensor voor resultaten van DSLR-niveau.

Volledig handmatige bediening

Volledig handmatige bediening

Bedieningsvrijheid en creatieve vrijheid

Profiteer van volledige creatieve vrijheid over je foto's - van compositie tot bewerking. Canon's compactcamera's met grote sensor bieden ergonomisch ontworpen en aanpasbare bedieningselementen die je toegang geven tot nuttige en geavanceerde functies zoals ondersteuning voor RAW-bestanden en ingebouwd ND-filter

Films

Films

Geavanceerde moviefuncties

Leg prachtige filmische opnamen vast met geavanceerde creatieve controle. Met Canon's nieuwste compactcamera's voor experts kun je vloeiende, realistische Full HD-video's maken met volledige belichtingsregeling en ga voor perfecte scherpstelling met Touch AF en MF Peaking. Maak ook onderweg scherpe en stabiele video's met Dynamic IS.

G_range

Geef je creativiteit de ruimte met kwaliteitsaccessoires

Gebruik Speedlite-flitsers voor meer creatieve belichting en experimenteer met filters met een filteradapter. Voeg een heldere, snelle elektronische zoeker toe voor traditionele opnamen. Neem je camera mee onder water tot wel 40 meter diepte met een waterdichte behuizing of bescherm je camera met een van onze hoogwaardige leren tassen.

Dit is wellicht ook iets voor jou