Canon verrekijkers met beeldstabilisatie
Buitengewone kwaliteit, stevigheid en prestaties

Met Canon-verrekijkers kom je dichterbij. Je hebt de keuze uit verrekijkers met diverse vergrotingen, spatwaterdichtheid en draagbaarheid. Qua lenzen en stevigheid zijn ze allemaal een goede keuze. Alle modellen zijn voorzien van Canon's Optical Image Stabilizer, die reageert op bewegingen van je lichaam en trillende handen, waardoor je comfortabel en stabiel door de verrekijker kijkt.

Het assortiment omvat diverse hoogwaardige spatwaterdichte verrekijkers en verrekijkers voor alle weersomstandigheden, naast een aantal extra compacte en draagbare modellen:

Verrekijkers gebruiken

Klik hieronder op Verrekijkers gebruiken voor meer informatie over de constructie van Canon's verrekijkers en hoe ze perfect passen bij wat jij wilt bekijken.

Geniet van superstabiel beeld

Dankzij Canon's Optical Image Stabilizer (IS) verlies je je onderwerp niet uit het oog en heb je er beter zicht op. Deze technologie gaat namelijk de trillingen tegen die zich voordoen bij hoge vergrotingen, waardoor je van superstabiel beeld geniet. Sommige modellen uit het assortiment zijn voorzien van bewegingsondersteuning die trillingen nog beter tegengaat als je bewegende onderwerpen bekijkt, zoals een vogel in vlucht.

Snelle, precieze correctie van allerlei bewegingen en trillingen

De Image Stabilizer corrigeert niet alleen trillingen van je handen, maar ook van veel andere soorten beweging, bijvoorbeeld als je op een boot of in een rijdende auto zit. Deze technologie corrigeert zelfs de lichte trillingen die ontstaan door je ademhaling.

Stabilizer technology Play Video


Soepele bewegingen

Bewegende onderwerpen, zoals een vogel in vlucht, herken en volg je zonder problemen dankzij de soepele ondersteuning van de Image Stabilizer. Deze corrigeert trillingen, zelfs als je met je onderwerp meebeweegt. Dankzij deze correctie verlies je je onderwerp niet uit het oog.

Timer Video afspelen

Comfortabel kijkplezier zonder vermoeide ogen

De Image Stabilizer gaat trillingen tegen, waardoor je je verrekijker extra lang kunt gebruiken en je ogen minder snel vermoeid raken. Als je je onderwerp stabiel in beeld hebt, zie je veel beter waar je eigenlijk naar kijkt. Je hebt namelijk extra helder zicht op je onderwerp en dankzij de hoge vergroting kom je dichterbij dan ooit.

Comfort

Kom dichterbij met uitstekend Canon-zicht

Alle verrekijkers uit het Canon-assortiment zijn voorzien van Canon's hoogwaardige lenzen en geavanceerde technologie, waardoor ze je ongeëvenaard zicht bieden bij elke vergroting. Alle Canon-verrekijkers zijn daarnaast voor maximaal oplossend vermogen met minimale optische afwijkingen, ook bij weinig licht, voorzien van een veldvervlakker en de Super Spectra-coating. Het vlaggenschip van het assortiment is voorzien van UD-lenzen.

Volledige scherpte dankzij de veldvervlakker

Geniet van een volledig heldere kijkhoek dankzij Canon's veldvervlakker. Hiermee heb je geen last van kromming aan de randen van de lenzen. Alle Canon-verrekijkers zijn voorzien van een veldvervlakker.

On (Aan)
prescisiont

Lenzen met Canon-precisie en weinig vervorming

Canon kan bogen op prestigieuze ervaring met lenzen. Die ervaring zie je terug in de populariteit en herkenbaarheid van de EF-lenzen. Het assortiment verrekijkers bevat veel van de technologie en het slimme ontwerp die de EF-lenzen zo uniek maken. Bekijk bijvoorbeeld maar eens de hoogwaardige 10x42L IS WP-verrekijker uit de prestigieuze L-serie, die bestaat uit lenzen die aan Canon's hoogste optische standaarden voldoen op het gebied van volledige helderheid en kleurechtheid.

Super Spectra-coatings voor een levendig beeld

Ervaar een levendig beeld met groot contrast en een nauwkeurige kleurbalans, dankzij de Super Spectra-lenscoating die afrekent met overstraling als gevolg van ongewenste interne reflecties.

Stadsgezicht met HDR ingeschakeld

Minder chromatische aberratie dankzij UD-lenzen

De hoogwaardigste modellen, de 18x50 IS AW, de 15x50 IS AW en de 10x42L IS WP, zijn allemaal voorzien van 1 of 2 UD-lenzen (Ultra-low Dispersion) voor minimale chromatische aberratie (vervorming die doet denken aan regenbogen). Deze lenzen hebben een brede diameter van 50 mm of 42 mm. Ook de diameter van de uittredepupil is extra groot, waardoor de kijkhoek bijzonder helder en relatief breed is, ook bij weinig licht.

Stadsgezicht met HDR ingeschakeld

Spatwaterdichte verrekijkers, geschikt voor alle weersomstandigheden

De spatwaterdichte verrekijkers van Canon zijn geschikt voor de zwaarste weersomstandigheden dankzij het robuuste ontwerp en de afdichting naar de Japanse industriële standaard (JIS). Je kunt kiezen uit allerlei verrekijkers, zoals de hoogwaardige, spatwaterdichte 10x42L IS WP-verrekijker (JIS 7), met lenzen uit Canon's L-serie, maar ook de 18x50 IS AW en 15x50 IS AW (JIS 4), die een combinatie van hoge vergroting en uitstekende stabiliteit vormen.

Waterproof_activities

Ideaal voor een breed scala aan outdoor-activiteiten

Canon's robuuste, spatwaterdichte verrekijkers kunnen alle weersomstandigheden aan. Ideaal voor op de boot of bij het water, zoals wanneer je gaat vissen. Bekijk de sterren vanaf land of op zee met de Canon-modellen met hoge vergroting, die geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. Voor vogelaars is de handzame 10x42L IS WP een uitstekende keuze. Dankzij de spatwaterdichtheid en weerbestendigheid kun je ze zonder problemen in alle weersomstandigheden gebruiken.

Robuust

Robuust ontwerp

De drie modellen die voor alle weersomstandigheden geschikt zijn, hebben een opvallende grip voor natte omstandigheden en een robuuste rubberen coating zodat je zorgeloos op avontuur kunt. De verrekijkers uit dit assortiment zijn vervaardigd van milieuvriendelijk, loodvrij materiaal. Daarnaast zijn ze voorzien van grote, robuuste rubberen lenskappen die de lenzen tegen schokken beschermen.

Uitstekende afdichting

De verrekijkers van Canon voor alle weersomstandigheden zijn voorzien van afdichting naar de Japanse industriële standaard (JIS), waardoor je ze zonder problemen bij sneeuw of regen kunt gebruiken en ze kunt schoonspoelen met water. Canon's volledig spatwaterdichte verrekijkers zijn voorzien van JIS7-afdichting, waardoor je ze zelfs zonder problemen 5 minuten lang maximaal 1 meter onder water kunt houden.

Weather_sealingt

Compacte, handzame verrekijkers

Canon's compacte, handzame verrekijkers zijn ontworpen met het oog op maximale gebruiksvriendelijkheid en draagbaarheid. Je kunt gemakkelijk met je vingers de Image Stabilizer inschakelen en de verrekijker bedienen. Met deze verrekijkers kijk je in hoge resolutie en met diverse vergrotingen. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor de 12x36 IS III, maar ook voor de supercompacte, lichte 8x25 IS, die het toonbeeld van draagbaarheid vormt.

Weather_sealing

Ideaal voor op vakantie, tijdens evenementen en voor toeschouwers

Ga je op reis, neem dan de compacte, handzame verrekijker van Canon mee. Hij past handig in een tasje, waardoor je hem altijd gemakkelijk kunt pakken als je in de verte iets interessants ziet. Dankzij de compacte afmetingen en uitstekende kwaliteit heb je tijdens sportevenementen en concerten stabiel zicht op wat er zich allemaal in de verte afspeelt.

Vergrotingen die naadloos op je wensen aansluiten

Canon's verrekijkers vergroten tussen de 8x en 18x. Er zit dus altijd wel een model tussen dat je onderwerp precies goed vergroot. De uiteindelijke vergroting hangt af van de afstand tussen jou en je onderwerp en de grootte van je onderwerp. Als een verrekijker een vergroting van 10x heeft, wordt een object 10 keer vergroot. Met andere woorden: een voorwerp op een afstand van 100 meter ziet er door de verrekijker uit alsof het zich op een afstand van slechts 10 meter bevindt. Over het algemeen werkt een vergroting van 10x tot 12x goed voor vogelaars en toeschouwers. Vergrotingen van 15x en 18x zijn juist nuttig voor extreme close-ups en sterrenkijkers. Selecteer een van de onderwerpspagina's, dan laat Canon zien welke verrekijkers voor jou interessant zijn.

0%

    Vergroting