Over OnsInformatie over Canon Nederland, sponsoractiviteiten en -aanvragen.  |   VerkooppuntenZoek naar een verkooppunt van Canon bij u in de buurt. |   ContactContactgegevens van Canon vestigingen. Canon Nederland
         
Home > Consument > Producten > Laser Fax > FAX-L2000

Canon FAX-L2000
Laser Fax

Dit product wordt niet meer verkocht

L2000

De FAX-L2000 is een krachtige laserfax met een uitgebreid geheugen en hoge papiercapaciteit om de meest veeleisende opdrachten uit te voeren. Met hoge verzendkwaliteit plus eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden.

Kenmerken

  • 600 vel papiercapaciteit
  • Groot 512-pagina's * geheugen - uitbreidbaar tot 1500 pagina's*
  • Vertrouwelijke postbussen met wachtwoordbeveiliging
  • UHQ (Ultra High Quality)
  • * Gebaseerd op ITU-T Standaard testkaart nr. 1

Snel multi-tasking systeem voor veeleisende prestatiesHoge snelheid plus hoge prestaties
De hoge snelheid plus kenmerken als snelle netwerkprinter en handige copier maken de FAX-L2000 zeer productief. Alles met een hoge verzendkwaliteit, aantrekkelijk bedieningsgemak en volledige beveiliging van vertrouwelijke documenten.

Verbeterde productiviteit
Het duurzame ontwerp van de FAX-L2000 maakt deze machine ideaal voor snel en betrouwbaar faxen van omvangrijke documenten. De standaard papiercapaciteit van 600 vel zorgt dat u niet constant papier hoeft bij te vullen. Het grote standaard geheugen van 512 pagina's* slaat zowel inkomende als uitgaande faxberichten op. Andere tijdbesparende kenmerken zijn dual access - om verschillende functies gelijktijdig uit te voeren - en een ADF voor 70 pagina's.

Besparen op telefoonkosten en arbeidstijd
Dankzij de ultrasnelle Super G3 verzending houdt u de kosten voor uw onderneming zo laag mogelijk. Een terugvalfunctie zorgt dat zonder blokkering van de lijn meerdere documenten zijn te ontvangen. Voor sneller kiezen kunt u maximaal 200 faxnummers in het geheugen opslaan (72 snelkiesnummers/128 verkort kiesnummers). Scannen vindt plaats met een snelheid van 1,2 pagina's per seconde (A4). Met een printsnelheid van 18 ppm zijn de faxberichten direct beschikbaar.

Superieure beeldkwaliteit
Ongeacht of u kleine letters, diagrammen of zelfs foto's faxt, u kunt altijd vertrouwen op Canons unieke UHQ (Ultra High Quality) technologie. Voor een superieure beeldkwaliteit bij verzending. Met extra diepte en duidelijkheid wordt elk detail haarscherp verzonden. Een hoge printresolutie van 1200x1200 dpi garandeert dezelfde kwaliteit voor alle inkomende faxberichten.

Absoluut vertrouwelijk
U beschikt over maximaal 50 vertrouwelijke postbussen - zodat vertrouwelijke documenten ook vertrouwelijk blijven. Documenten kunnen in het geheugen worden ontvangen en zijn alleen af te drukken na invoer van het juiste wachtwoord.

Uitbreiden zodra dat nodig is
Met een 32 MB geheugenuitbreiding verhoogt de geheugencapaciteit naar een indrukwekkende 1.500 pagina's*.

 Print deze pagina 

Downloads

Brochures
Drivers

Verwante producten

Inkjet Faxen
  © Copyright 2012   |   Disclaimer   |   Sitemap   |   Informatie over cookies
  © Copyright 2009   |   Disclaimer