spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image
Over OnsInformatie over Canon Nederland, sponsoractiviteiten en -aanvragen.  |   VerkooppuntenZoek naar een verkooppunt van Canon bij u in de buurt. |   ContactContactgegevens van Canon vestigingen. Canon Nederland spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image spacer image
         
spacer image spacer image
spacer image Home > Consument > Productassortiment > Camera's > EOS Digital SLR en Compacte Systeem Camera’s > EOS digitale spiegelreflexcamera voor professionals spacer image spacer image
spacer image

EOS voor professionals

Voor gebruikers die de strengste eisen stellen aan beeldkwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid, ongeacht de omstandigheden.
Canon EOS digitale spiegelreflexcamera's worden overal ter wereld door professionele fotografen gebruikt voor opnamen van alle mogelijke evenementen, van modeshows en bruiloften tot sport en nog veel meer.

EOS for Professionals

EOS 5D Mark III

Een veelzijdige, hoogwaardige DSLR die landschaps-, portret- en reportagefotografen zal aanspreken.

 • 22 Megapixel full-frame CMOS-sensor
 • 61-punts autofocus
 • continu opnemen met 6 fps
 • Full HD-movies

EOS-1D X

Dankzij de combinatie van snelheid en beeldkwaliteit ontstaat de volgende generatie camera voor professionals.

 • 18,1 Megapixel full-frame CMOS-sensor
 • Tot 12 fps plus 14 fps High-speed modus
 • 61-punts autofocus

EOS-1D C

Een grensverleggende multimediacamera voor prachtige foto's en movies.

 • 4k-movies
 • 1080p bij 50/60 fps
 • 18,1 Megapixel full-frame CMOS-sensor
 • 61-punts autofocus

Automatische scherpstelling

Hoogwaardige AF-systemen

Met de geavanceerde AF-systemen kun je nauwkeurig en rustig scherpstellen, zelfs bij weinig licht en een grootste diafragma van slechts f/8. Bewegende objecten worden gevolgd terwijl ze zich door het beeld bewegen en autofocuspunten kunnen worden gegroepeerd, en afzonderlijk of allemaal tegelijk worden gebruikt, waarbij van oriëntatie wordt veranderd als de camera in een andere stand wordt gehouden.

Full-frame

Je blik verruimen

Geniet van de full-framevoordelen van CMOS-sensoren die even groot zijn als 35mm-film. Het volledige potentieel van groothoekobjectieven kan worden benut en fotografen hebben nauwkeurige controle over de scherptediepte voor prachtige kleine-scherptediepte-effecten en zachte achtergronden. Canon DSLR's leveren dankzij de full-frametechnologie opvallend goede beeldkwaliteit bij weinig licht, met minimale ruis en verbluffende helderheid.

Ontworpen met oog op duurzaamheid

Professionele EOS-camera's leveren steeds weer betrouwbare prestaties, of je nu in oorlogsgebieden of langs de lijn werkt.

Professionele Canon EOS DSLR's zijn ontworpen om ook onder de moeilijkste omstandigheden opnamen te blijven maken en betrouwbare prestaties te leveren waarop je kunt rekenen. Weerbestendige afdichtingen bieden bescherming tegen stof en vocht en dankzij de constructie van magnesiumlegering is de camera licht en toch sterk.

Instelbaar

Wat betekent 'ergonomisch' eigenlijk voor jou?

Pas het functioneren van je EOS DSLR aan een specifieke opdracht of locatie aan, of gewoon aan de manier waarop je het liefst werkt. De autofocus kan worden aangepast aan de manier waarop een onderwerp door het beeld beweegt en je kunt de multifunctionele knoppen zo programmeren dat ze handige taken uitvoeren terwijl je de camera voor je oog houdt.

EOS Movies

EOS Movies

Professionele high definition-movies opnemen

Met de EOS 5D Mark II, heeft Canon een revolutie teweeggebracht op het gebied van professioneel filmen. De huidige generatie professionele EOS-camera's zet dit voort met superieure beeldkwaliteit en uitstekende prestaties bij weinig licht. Industriestandaard features uit dit segment zorgen ervoor dat opnamen perfect passen in niet-lineaire bewerkingsworkflows.

EOS Professional brochure

Neem een kijkje achter de schermen van Canon-ambassadeurs en -explorers en bekijk prachtige beelden en lees hun verhalen. Het ambassadeursprogramma van Canon Europa omvat zowel ambassadeurs, waaronder een aantal van de beste fotografen ter wereld, echte meesters van het vak, als explorers, nationaal bekende fotografen en videografen uit heel Europa.
 
Meer informatie over Canon's assortiment EOS bodies, objectieven en accessoires voor professionele fotografen.

EOS System

EOS System

Bij EOS fotografie gaat het niet alleen om camera's: het EOS System is een verzameling objectieven, flitsers, accessoires en software waarop professionele fotografen uit de hele wereld vertrouwen.

Canon Professional Network

Canon Professional Network

Het Canon Professional Network (CPN) is een onmisbare bron met nieuwsartikelen, productupdates en multimedia-inhoud voor Canon-professionals. De CPN-website biedt professionele fotografen, videografen en prosumers volop inspiratie, informatie, training en motivatie.

spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image
spacer image You Can Image spacer image spacer image
spacer image
spacer image
spacer image   © Copyright 2014   |   Disclaimer   |   Sitemap   |   Informatie over cookies spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image spacer image
spacer image   © Copyright 2014   |   Disclaimer spacer image spacer image