spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image
Over OnsInformatie over Canon Nederland, sponsoractiviteiten en -aanvragen.  |   VerkooppuntenZoek naar een verkooppunt van Canon bij u in de buurt. |   ContactContactgegevens van Canon vestigingen. Canon Nederland spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image spacer image
         
spacer image spacer image
spacer image Home > Consument > Producten > Digitale Compact Camera's > PowerShot > PowerShot A550 spacer image spacer image
spacer image

Canon PowerShot A550
Digitale Compact Camera's

Dit product wordt niet meer verkocht

Powershot A550

De PowerShot A550 heeft ISO 800 om binnenshuis en in andere omgevingen met weinig licht zonder flitser te fotograferen. Met 7,1 Megapixel en een 4x optische zoom biedt deze compacte krachtpatser veel camera voor uw geld.

Kenmerken

  • Populaire Speciale scèneprogramma’s op het programmawiel
  • 7,1 Megapixel
  • 4x optische zoom
  • DIGIC II, iSAPS en 9-punts AiAF
  • 2,0" LCD-scherm
  • 13 opnameprogramma’s en My Colors
  • Snelle ISO 800
  • VGA movies met geluid
  • PictBridge en Print/Share knop
  • Voeding met AA batterijen
Betaalbare prestatiesGebruiksvriendelijk
Veelgebruikte Speciale scèneprogramma’s zijn geplaatst op het programmawiel van de PowerShot A550. Ideaal voor moeilijke foto’s binnenshuis, ‘s nachts en bij het fotograferen van kinderen en huisdieren. Met record/review toets voor het snel en gemakkelijk bekijken van uw foto’s.

7,1 Megapixel
Een 7,1 Megapixel sensor produceert hoge kwaliteit foto’s - voor grote prints en haarscherpe details bij beelduitsnedes.

4x optische zoom
Het objectief met 4x optische zoom stelt u in staat dicht bij de actie te komen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. In combinatie met de digitale zoom heeft u een vergroting van 16x.

Toonaangevende technologie
De geavanceerde DIGIC II processor van Canon zorgt voor snelle, krachtige cameraprestaties en een superieure beeldverwerking. De iSAPS technologie analyseert elke scène om de belangrijkste camera-instellingen te optimaliseren voordat u de opname maakt. Het 9-punts AiAF houdt uw onderwerpen scherp in beeld, zelfs als deze zich niet in het midden bevinden.

2,0" LCD-scherm
Een 2,0" LCD verhoogt het plezier van het bekijken en beleven van uw foto’s. De instelbare beeldrasterlijnen helpen bij het vaststellen van de compositie en Night Display zorgt dat het scherm duidelijk blijft zodra het donker is.

Shooting modes and My Colors
Kies uit 13 opnameprogramma’s om die perfecte foto te maken. Acht gebruiksvriendelijke Speciale scène programma’s helpen om in situaties met moeilijke belichting fantastische resultaten te bereiken, inclusief Gebladerte, Sneeuw en Vuurwerk. My Colors maakt speciale in-camera kleureffecten mogelijk die real time zijn toe te passen op foto’s en movies.

Fantastische foto’s binnenshuis en ‘s nachts
Een hoge ISO 800 instelling maakt het mogelijk binnenshuis en als het bijna donker is goed belichte foto’s te maken zonder daarbij de flitser te gebruiken. ISO 800 maakt ook kortere sluitertijden mogelijk, zodat de kans op beeldonscherpte kleiner is.

Movies met geluid
Maak VGA kwaliteit movieclips met geluid. Bekijk ze op het LCD-scherm van de camera of sluit een TV of PC aan om alles zo groot mogelijk weer te geven.

Direct


printen
Met de PowerShot A550 kunt u bijna direct printen. Sluit de camera aan op een PictBridge compatibele printer en druk op de Print/Share knop voor een kleurenprint. Sluit aan op een Canon SELPHY CP printer en u kunt ook pasfoto’s en beelden van movies printen.

Praktische voeding met AA-batterijen
De PowerShot A550 wordt gevoed met betaalbare en overal verkrijgbare AA batterijen. Zodat u net zo lang kunt blijven fotograferen als u wilt.

Print page Print deze pagina arrow more

spacer image
spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image
spacer image You Can Image spacer image spacer image
spacer image
spacer image
spacer image   © Copyright 2014   |   Disclaimer   |   Sitemap   |   Informatie over cookies spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image spacer image
spacer image   © Copyright 2012   |   Disclaimer spacer image spacer image