spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image spacer image
Over OnsInformatie over Canon Nederland, sponsoractiviteiten en -aanvragen.  |   VerkooppuntenZoek naar een verkooppunt van Canon bij u in de buurt. |   ContactContactgegevens van Canon vestigingen. Canon Nederland spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image spacer image
         
spacer image spacer image
spacer image Home > Consument > Producten > Digitale Compact Camera's > PowerShot > PowerShot SX10 IS spacer image spacer image
spacer image

Canon PowerShot SX10 IS
Digitale Compact Camera's

Dit product wordt niet meer verkocht

De PowerShot SX10 IS is uitgerust met een groothoeklens met 20x zoom met optische Image Stabilizer, voor geweldige teleprestaties. DIGIC 4 zorgt voor snelle, hoogwaardige beelden, terwijl u met de volledig handmatige modus alle creatieve touwtjes in handen hebt.

Kenmerken

  • 20x optische zoom (groothoek), optische IS
  • 10,0 Megapixel
  • DIGIC 4
  • Geavanceerde gezichtsdetectie en technologie tegen onscherpte
  • Volledig handmatige bediening
  • 2,5-inch varihoek-LCD-scherm
  • Multi Control Dial en Mijn menu
  • i-Contrast
  • Films met stereogeluid
  • Compatibel met EX Speedlite-flitsers
Uitzonderlijke zoom. Volledige controle.Superzoom
De krachtige groothoeklens (28mm, f/2.8) met 20x optische zoom levert een uitstekend telebereik en veelzijdige composities. Met Ultrasonic Motor (USM) en Voice Coil Motor (VCM) kunt u snel, nauwkeurig en vrijwel geluidloos zoomen. De befaamde optische beeldstabilisatietechnologie van Canon gaat camerabeweging tegen.

Hoge resolutie
Met de 10,0-Megapixel sensor legt u haarscherpe details vast voor superieure prints van groot formaat en meer creatieve mogelijkheden om uitsnedes te maken.

DIGIC 4
DIGIC 4 levert ongekende ruisonderdrukking door gebruik te maken van de allernieuwste beeldverwerkingstechnologie. Het resultaat? Helderdere foto's boordevol details, zelfs bij fotograferen met hoge ISO-waarden. DIGIC 4 levert daarnaast ook exceptionele verwerkingssnelheden en reactieve bediening.

Gezichtsdetectietechnologie
U kunt eenvoudig prachtige foto's van mensen – én films – maken met de nieuwste AF/AE/FE/WB-technologie voor gezichtsdetectie, die zelfs verre of gedeeltelijk zichtbare gezichten detecteert. Met Face Select & Track (Gezichten selecteren en traceren) kunt u de instellingen voor een geselecteerde persoon optimaliseren en FaceSelf-Timer (Zelfontspanner gezicht) wacht tot u in beeld bent voor geweldige zelfportretten en groepsfoto's.

Nooit meer wazige foto's
De PowerShot SX10 IS voorkomt eventuele onscherpe foto's met High ISO Auto en Motion Detection Technology, waardoor voor de bewegingen van zowel camera als onderwerp de optimale ISO wordt ingesteld, ongeact de opnamesituatie. Servo AF volgt bewegende onderwerpen zodat de camera hierop blijft scherpstellen.

Creatieve resultaten
Naast een reeks modi waarmee het vastleggen van lastige situaties eenvoudiger wordt, biedt de PowerShot SX10 IS ook een volledig handmatige modus waarmee u de creatieve touwtjes in handen hebt.

Groot varihoek-LCD-scherm
Met het 2,5-inch varihoek-LCD-scherm wordt composities maken en afspelen zeer eenvoudig. De nachtweergavemodus verbetert de zichtbaarheid van het scherm bij weinig licht.

Snelle toegang
De gebruiksvriendelijke Multi Control Dial biedt snelle, gemakkelijke en nauwkeurige toegang tot menu-items, functies en foto's. Pas het menusysteem aan met Mijn menu voor snelle toegang tot de functies die u het meest gebruikt.

Optimaal contrast
i-Contrast werkt zowel bij opname als weergave en past de helderheid in donkere gebieden aan. Dit leidt tot verbeterd contrast zonder verlies van details bij moeilijke lichtomstandigheden.

Films met stereogeluid
Maak lange, hoogwaardige VGA-filmpjes met 30 fps met stereogeluid van CD-kwaliteit. Zelfs bij bewegende onderwerpen blijven de autofocus en belichting nauwkeurig.

Compatibel met Speedlite
Voor meer opnameopties en een beter lichtbereik is de PowerShot SX10 IS compatibel met de EX Speedlite-flitserreeks van Canon.

Print page Print deze pagina arrow more

spacer image
spacer image
spacer image spacer image spacer image
spacer image
spacer image You Can Image spacer image spacer image
spacer image
spacer image
spacer image   © Copyright 2014   |   Disclaimer   |   Sitemap   |   Informatie over cookies spacer image spacer image
spacer image spacer image spacer image spacer image
spacer image   © Copyright 2012   |   Disclaimer spacer image spacer image