Canon HS-121TGA

Calculators

HS-121TGA

Kleuren

Canon HS-121TGA

Hygiënisch en milieubewust.

Dankzij de allereerste antibacteriële calculator van Canon kan iedereen op kantoor, school, in het ziekenhuis of in andere openbare instellingen profiteren van hygiënisch rekenwerk. Deze calaculator is gemaakt van gerecycled materiaal en is daarom zowel hygiënisch als milieubewust.

Voordelen

  • Antibacteriële, ziektekiemwerende calculator
  • Onderzijde gemaakt van gerecycled materiaal van kopieerapparaten van Canon
  • Dubbele voeding: zonne-energie en verwisselbare batterij
  • 12-cijferige bureaucalaculator
  • Groot, intern gekanteld LCD-scherm
  • Functie voor het berekenen van de BTW
  • Automatische uitschakeling

Meer productinformatie

Wel efficiënt, geen bacteriën

Steeds wanneer u een calculator gebruikt, kunnen bacteriën zich ophopen op de bovenzijde en de toetsen. Met de antibacteriële calculator van Canon worden mogelijke hygiëneproblemen voorkomen dankzij een nieuwe, niet-organische, antibacteriële laag die op de kunststof bovenzijde en de toetsen is aangebracht. Dit voorkomt of remt de groei van bacteriën. Hierdoor is de calculator ideaal voor gebruik in kantoren, scholen, kantines, ziekenhuizen en alle andere openbare instellingen. Voor zowel gezamenlijk als individueel gebruik is dit de veiligste keuze.

Gemaakt van gerecycled materiaal van Canon

De behuizing van deze 12-cijferige bureaucalculator is gemaakt van 100% gerecycled materiaal van kopieerapparaten van Canon. Natuurlijke hulpbronnen worden zo optimaal gebruikt en de hoeveelheid afval is minimaal. Of u nu extra zekerheid wilt of een steentje wilt bijdragen aan een beter milieu: de unieke HS-121TGA-calculator is op alle vlakken toonaangevend.

Zuinig met energie

De HS-121TGA beschikt over een handige dubbele voeding. Zonne-energie zorgt voor een maximale energiebesparing en dankzij de back-upbatterij laat uw calculator u nooit in de steek, of er nu wel of geen licht is. De calculator schakelt automatisch uit als deze niet wordt gebruikt, waardoor er nog meer energie wordt bespaard. Bovendien heeft uw calculator een vervangbare batterij. U hoeft de calculator dus niet weg te gooien als de batterij leeg is, zoals bij andere modellen vaak wel het geval is.

Tijdbesparende functie voor het berekenen van de BTW

Met twee handige toetsen voor het berekenen van BTW bepaalt u belastingtarieven met één druk op de knop. Andere handige toetsen zijn de toets voor opdrachtindicatie waarmee u de status van de calculator kunt controleren, toetsen voor berekeningen met constanten, handige schuifschakelaars voor afronden en decimalen en de totaalbedrag-, Shift-, percentage- en tekenwisseltoets.

Groot LCD-scherm

Op het grote, gekantelde LCD-scherm zijn de getallen in één oogopslag goed af te lezen. Het ruim opgezette toetsenbord met grote toetsen van duurzaam kunststof garandeert eenvoudige en nauwkeurige bediening. De HS-121TGA is leverbaar in twee kleuren: stijlvol wit of elegant zwart. Wat u ook wilt met uw calculator, deze slimme oplossing biedt u meer... met een combinatie van een antibacteriële werking, milieubewuste productie en efficiënte berekeningen.

  • * Goedgekeurd door de Food & Drug Administration in de VS. Antibacteriologische tests worden uitgevoerd en gecertificeerd door de SIAA (Society of Industrial-technology for Antimicrobial Articles), ISO 22196 (JIS Z2801).

Productspecificaties

DISPLAY

Cijfers 12 cijfers
Type Groot LCD-scherm
Gekanteld display Intern, gekanteld LCD-scherm
Weergave van bewerkingsteken Ja
Komma scheiding van cijfers 3 cijfers
Display afmetingen 86 x 21 mm
Display tekengrootte 13,20 x 4,90 mm

FUNCTIES

BTW functie btw+, btw-
Berekening met constante Ja
Selectie van decimalen F, 0, 2, +
Afronden 5/4, naar beneden afronden
Eindtotaal Ja

TOETSENBORD

Percentage %+/-
O toets(en) 0, 00
Toetsoppervlak Plastic met antibacterieel materiaal
Shift toets Ja
GT Toets Ja
Tekenwissel toets Ja

KENMERKEN

Logo ruimte Ruimte voor het klantenlogo
Automatisch uitschakelen Ja (na 7 minuten)

SPECIFICATIES

Geheugen RM/CM, M+, M-
Voeding Dubbele voeding
Batterij CR2032
Afmetingen behuizing (L x B x H) 162 x 105 x 16,8 mm
Kleur behuizing Wit / zwart
Gewicht 130 g
Verpakkingsinfomatie DBL (printen in 4 kleuren) blisterverpakking voor twee kaarten

OPMERKINGEN

OpmerkingenRemarks Met antibacterieel materiaal op de behuizing en toetsen, en gerecycled plastic van kopieerapparaten van Canon aan de onderkant.