Take your career as far as you want to

Vacatures

Passie voor imaging, passie voor jou
Een carrière bij Canon draait om passie. De basis voor het handelen en het nastreven van resultaten van onze mensen is gebaseerd op passie en een gevoel van trots. Dit is een van de redenen waarom wij toonaangevend zijn in innovatie op het gebied van imaging, of het nu om consumenten- of zakelijke producten, studio- of medische producten, oplossingen of services gaat.

We zijn meer dan een onderneming
We maken deel uit van een wereldwijd bedrijf met meer dan 11.500 werknemers in heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika en hebben een ijzersterke reputatie in innovatie. Onze waarden en ons karakter dragen bij aan een persoonlijke aanpak, terwijl onze bedrijfsfilosofie ‘Kyosei’ ons aanspoort om samen te werken in het algemeen belang.

Samen behalen we onze doelstellingen
Bij Canon is wederzijds vertrouwen en respect vanzelfsprekend. Onze bedrijfscultuur moedigt het bedenken en uiten van ideeën en het ontwikkelen van een omgeving waarin groei wordt gestimuleerd aan. Jouw inzet met als doel het behalen van succes en het benutten van je maximale potentieel is van fundamenteel belang voor het behalen van onze gemeenschappelijke doelstellingen.

Je carrière kent geen grenzen
Op welk niveau je je carrière bij Canon ook begint, er zijn vele manieren waarop je je carrière kunt ontwikkelen. Voor sommigen betekent dit gebruikmaken van ons netwerk in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Voor de meesten betekent het: elke kans aangrijpen om jezelf én ons bedrijf vooruit te helpen.

Solliciteren op vacatures op de Europese vacaturewebsite

 

spacer
            image
Registreer jezelf en solliciteer naar banen bij Canon
Carrière
Ontmoet onze werknemers
Carrièreontwikkeling
Diversiteit
Programma voor afgestudeerden en stagiaires
Onze vestigingen
Sollicitatieproces
Canon Sales Traineeship